Free cookie consent management tool by TermsFeed

Werkgebied Zutphen

Gerritsen Grafmonumenten is ook werkzaam in en rondom Zutphen. Wij leveren grafstenen bij vele begraafplaatsen in deze omgeving.

Heeft u een vraag over onze diensten of ons werkgebied?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Zutphen

Gerritsen Grafmonumenten Zutphen

Grafmonumenten Zutphen worden door Gerritsen vanuit Baak geleverd en geplaatst. Hoe belangrijk een grafmonument voor een nabestaande kan zijn weten wij Alex Gerritsen en Erna Bosch als geen ander. Daarom benaderen we dit thema heel persoonlijk. Nabestaanden moeten dat grafmonument kiezen dat het beste bij de nagedachtenis van de overledene past. En wat in dienst geest vormgegeven is. Begraafplaatsen hanteren allerlei regels waaraan een monument moet voldoen.

Wij weten precies wat er wel en niet mogelijk is op elke begraafplaats in de regio. Om precies dat ene monument te kiezen, kunt u ideeen op komen doen in onze showroom in Velp waar we een keur aan mogelijkheden hebben opgesteld. Daar kunt u kenbaar maken wat u zou willen en wij kunnen aangeven of dat kan en of dat om te zetten is naar een passend ontwerp. Bent u overtuigd? Maak dan een afspraak met Gerritsen Grafmonumenten voor een nader gesprek.

Zutphen heeft 3 gemeentelijke begraafplaatsen. Daarnaast zijn er nog 2 bijzondere begraafplaatsen. De 3 gemeentelijke begraafplaatsen zijn:

Oude-begraafplaats

Oude begraafplaats

Oosterbegraafplaats

Ooster begraafplaats

Begraafplaats-Warnsveld

Begraafplaats Warnsveld

Openingstijden:
De gemeentelijke begraafplaatsen zijn dagelijks voor bezoekers geopend van zonsopgang tot zonsondergang.

De tijden voor het begraven, uitstrooien of bijzetten zijn op werkdagen van 10.00 tot 15.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Naast de drie algemene begraafplaatsen zijn er in Zutphen een tweetal bijzondere begraafplaatsen. De Joodse begraafplaats is eigendom van het Nederlands Israëlitisch Kerkgenootschap. Het beheer van de Joodse begraafplaats is in handen van de gemeente Zutphen. De RK Begraafplaats is eigendom van de RK Parochie HH Twaalf Apostelen te Zutphen.