Grafmonumenten

Grafsteen granietGrafstenen: vele modellen en prijzen

Wij van Gerritsen Grafmonumenten hebben een uitgebreide keuze in monumenten van een groot aantal materialen. Alle monumenten op deze web-site zijn in verschillende kleuren, maten en vormen verkrijgbaar.

Uw eigen ontwerp

Ook kunt u bij Gerritsen Grafmonumenten terecht als u uw eigen ideeën wil (laten) uitwerken. Zo maakt u altijd een goede keuze voor het monument.

 Alles wordt voor u geregeld.

Met de voorschriften t.a.v. de begraafplaatsen in Gelderland zijn wij bijzonder goed bekend. Maar ook in Utrecht, Overijssel en Noord Brabant zijn al diverse monumenten door Gerritsen Grafmonumenten geplaatst. De aanvraag van de plaatsingsvergunning wordt geheel door ons verzorgd.

Het gehele traject vanaf de offerte totdat de gedenksteen op de begraafplaats staat wordt bij ons door dezelfde personen uitgevoerd. Wij werken met een klein team, maar hebben alle mogelijkheden om te komen tot een voor u uniek gedenkmonument. Alle medewerkers zijn echte professionals.

Onze showroom

In de showroom is volop keus in gedenktekens en urnenmonumenten in verschillende materialen, vormen en kleuren. Naast graniet, marmer, leisteen en glas zijn er ook combinaties van materialen mogelijk. Ook uw eigen ideeën kunt u vorm laten geven.

Neem contact op voor meer informatie