Free cookie consent management tool by TermsFeed

Water-urn “een natuurlijk afscheid…”

De in de gepatenteerde waterurn geplaatste as zal door intredend hemelwater worden afgegeven aan de aarde. De as zal door het grondwater worden meegenomen op een eeuwig durende reis.
500x333-waterurn1
245x163-waterurn3245x163-waterurn2

Veel nabestaanden staan voor de moeilijke beslissing, wat doe ik met de as? Verstrooien van de as op een strooiveld is de meest gemaakte keuze. Maar hierdoor is het afscheid kort en definitief. Geen eigen plek meer om steun te zoeken, je gevoelens te uiten, of gewoon in stilte je tijd te delen.

Met de komst van de waterurn heeft u een echte keuze om de herinneringen een plaats te geven in uw leven. Deze gepatenteerde urn geeft – vanaf het moment dat u dat wilt – de as geleidelijk af aan de aarde. Onzichtbaar en discreet. Op een plaats die gemarkeerd wordt door de prachtige, bronzen urn. U kunt deze urn een bijzondere plaats in uw leven geven. Op dat ene plekje in de tuin waar de eerste ochtendzon valt, in de schaduw van die prachtige boom, bij de zo geliefde vijver of misschien wel op een sokkel geplaatst, omringt door bloemen.

U kunt de urn uiteraard ook bijzetten op een begraafplaats of op een urnenveld en het is mogelijk de waterurn van een inscriptie te voorzien. De water-urn is in verschillende soorten en kleuren brons te verkrijgen.

Hoe werkt het?

De waterurn is een bronzen bol op een buis van circa anderhalve meter lengte. De bol kan in uw eigen tuin geplaatst worden en biedt voldoende ruimte voor de as van minstens één overledene. Een tweede bijzetting is, ook na jaren, mogelijk. Middels een doseersysteem zorgt regenwater dat de as heel geleidelijk aan de aarde wordt toevertrouwd. Via de buis zakt de as langzaam in de grond, waar het wordt afgegeven aan de aarde. Eenmaal ingesteld beslaat dit proces een periode van ongeveer tien jaar. Ongeveer, omdat de hoeveelheid regenval in een jaar van invloed is op de snelheid van afgifte aan de aarde.
350x383-waterurn-doorsnede

Door de waterurn kunt u, op uw tijd, op een persoonlijke manier omgaan met uw herinneringen. Een natuurlijk afscheid…