Free cookie consent management tool by TermsFeed

Diversen

Familiebedrijf

Gerritsen Grafmonumenten is een familiebedrijf met ruim 25 jaar aan ervaring op het gebied van natuursteen. Alex Gerritsen en Erna Bosch weten hoe belangrijk een grafmonument kan zijn voor een nabestaande. In 2006 zijn Alex en Erna gestart met hun eigen bedrijf en sindsdien hebben zij al heel wat mensen begeleid bij het uitzoeken van een passend monument. Een persoonlijke benadering vinden Alex en Erna heel belangrijk. Want het is belangrijk dat nabestaanden een monument kiezen welke past in de geest van de overledene.

Alex Gerritsen en Erna BoschAlex Gerritsen en Erna Bosch

Alex Gerritsen is geboren in 1967 te Olburgen. Na de middelbare landbouwschool ging hij werken bij een steenhouwer. Hij volgde daar diverse vakopleidingen en was jarenlang werkzaam als verkoper in grafmonumenten. In 1994 trouwde Alex met Erna Bosch. Samen hebben zij twee dochters. In 2006 zijn Alex en Erna gestart met hun eigen bedrijf Gerritsen Grafmonumenten te Velp. De grote hobby van Alex is Brandrode Runderen. Een zeldzaam ras, waarvan hij 9 stuks in eigen bezit heeft.

Erna Bosch werd te Leuvenheim geboren in 1967. Zij deed na de Mavo de opleiding voor doktersassistente. Daarna volgde ze de opleiding voor verpleegkundige en was 10 jaar lang werkzaam als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis. Op zoek naar een andere uitdaging ging ze werken in de thuiszorg. Sinds 2006 runt ze samen met echtgenoot Alex Gerritsen het bedrijf Gerritsen Grafmonumenten. Daarom volgde ook zij een opleiding bij het Centrum Natuursteen om de klanten goed te kunnen adviseren over diverse mogelijkheden en materialen. De afgelopen jaren volgde Erna diverse workshops en trainingen in rouwbegeleiding. Sinds december 2013 is zij gecertificeerd rouw- en verliesbegeleider en heeft hierin een eigen praktijk genaamd Uit de Mist

Onze showroom

In de showroom is volop keus in gedenktekens en urnenmonumenten in verschillende materialen, vormen en kleuren. Naast graniet, marmer, leisteen en glas zijn er ook combinaties van materialen mogelijk. Ook uw eigen ideeën kunt u vorm laten geven.