Werkgebied Apeldoorn

Gerritsen Grafmonumenten is ook werkzaam in en rondom Apeldoorn. Wij leveren grafstenen bij vele begraafplaatsen in deze omgeving.

Heeft u een vraag over onze diensten of ons werkgebied?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Apeldoorn

Begraafplaatsen

De begraafplaats Soerenseweg is sinds 2000 een rijksmonument en vol monumentale graven van bekende Apeldoorners. In 1897 vond de eerste begrafenis plaats. De begraafplaats kenmerkt zich door prachtige lanen met monumentale bomen waaraan de grafvelden gelegen zijn. Tevens heeft de begraafplaats een indrukwekkend toegangsgebouw van eind 19e eeuw architectuur.

Soerenseweg 71 7314 JE Apeldoorn

Bijzonderheden Apeldoorn

De stad Apeldoorn (gemeente Apeldoorn) is gelegen op de Veluwe. Er is veel natuur. Bossen en heidevelden wisselen elkaar af.

Monumenten in Apeldoorn

Paleis Het Loo

Dit paleis ligt aan de rand van Apeldoorn en is eigendom van de Staat der Nederlanden. De tuin en het museum zijn prachtige bezienswaardigheden.

Paleis Het Loo Apeldoorn

De Naald

Locatie: Loolaan (Apeldoorn Noordwest).

De inwoners van Apeldoorn gaven het cadeau aan het bruidspaar koningin Wilhelmina en Prins Hendrik. De onthulling was op 9 maart 1901. De Naald is 17 meter hoog en werd ontworpen door gemeente-architect Gerrit de Zeeuw. De bronzen plaquettes zijn gemaakt door Pieter Puype.

De Naald Apeldoorn

Werkgebieden

Gerritsen Grafmonumenten Apeldoorn

Grafmonumenten in Apeldoorn worden door Gerritsen vanuit Baak geleverd en geplaatst. Wij, Alex Gerritsen en Erna Bosch weten hoe belangrijk een grafmonument kan zijn voor een nabestaande. Een persoonlijke benadering vinden wij dan ook heel belangrijk. Want het uitgangspunt moet zijn dat nabestaanden een monument kiezen in de geest van de overledene, wat bij hem of haar past. Om dat monument uit te kunnen kiezen, kunt u ideeën op komen doen in onze showroom in Baak (vlakbij Zutphen) waar een keur aan mogelijkheden opgesteld staan.

In een gesprek kunt u precies kenbaar maken wat u zou willen en wij kunnen daar op reageren en het omzetten naar een passend ontwerp. Begraafplaatsen hanteren allerlei regels waaraan een monument moet voldoen. Wij weten precies wat er wel en niet mogelijk is op elke begraafplaats in de regio. Bent u overtuigd? Maak dan en afspraak met Gerritsen Grafmonumenten voor een nader gesprek.