Free cookie consent management tool by TermsFeed

Werkgebied Ede

Gerritsen Grafmonumenten is ook werkzaam in en rondom Ede. Wij leveren grafstenen bij vele begraafplaatsen in deze omgeving.

Heeft u een vraag over onze diensten of ons werkgebied?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ede

Gerritsen Grafmonumenten Ede

Grafmonumenten in Ede worden door Gerritsen vanuit Baak geleverd en geplaatst. In onze showroom in Baak kunt u een keur aan mogelijkheden bekijken waar uit te kiezen is. Door onze jarenlange ervaring in het vakgebied gedenkstenen zijn niet veel vragen onbeantwoord gebleven. U kunt kenbaar maken wat u zou willen en wij kunnen daar op reageren en het omzetten naar een passend ontwerp. Begraafplaatsen hanteren allerlei regels waaraan een monument moet voldoen.

Wij weten precies wat er wel en niet mogelijk is op elke begraafplaats in de regio. Wij Alex Gerritsen en Erna Bosch weten hoe belangrijk een grafmonument kan zijn voor een nabestaande. Een persoonlijke benadering vinden wij dan ook heel belangrijk. Want het uitgangspunt moet zijn dat nabestaanden een monument kiezen in de geest van de overledene, wat bij hem of haar past. Bent u overtuigd? Maak dan en afspraak met Gerritsen Grafmonumenten voor een nader gesprek.

Bel 0575 – 820 988 of stuur een email naar info@gerritsengrafmonumenten.nl

De gemeente Ede telt vijf gemeentelijke begraafplaatsen

EDE

BENNEKOM

LUNTEREN

OTTERLO

EDERVEEN

Bijzondere begraafplaatsen Ede

RK Begraafplaats Ede

Protestantse begraafplaats Wekerom

Lees meer over Ede