Free cookie consent management tool by TermsFeed

Urnenmonument in eigen tuin

Wanneer een dierbare is overleden kunt u er voor kiezen om de urn in eigen tuin te begraven. Kiest u voor een urnenmonument in eigen tuin, dan bespaart dit enorm veel kosten. Grafrechten en leges zijn dan niet aan de orde. Ook kiest u helemaal zelf hoe het urnengraf er uit gaat zien. Klassiek, modern of een geheel eigen ontwerp, alles is mogelijk. Het urnenmonument hoeft er beslist niet als een grafmonument uit de zien. U kunt het laten ogen als een prachtige decoratie.

De mogelijkheden voor een urnengraf in eigen tuin

  • Urnenmonument gemaakt van hardsteen
  • Grafsteen voor urnen vervaardigd van marmer
  • Urnengrafsteen van graniet
  • Gedenksteen voor urnen uitgevoerd in RVS
  • Urnen grafstenen van cortenstaal
  • Gedenkplaat voor urnengraf gemaakt van glas
  • Monument voor urnen vervaardigd uit natuursteen

Afmetingen urnenmonumenten

Voor een urnenmonument in eigen tuin gelden geen speciale afmetingen. U bent helemaal vrij in uw keuze. Lengte, breedte, hoogte, alles bepaalt u zelf. Er is volledige vrijheid voor uw eigen wensen en ideeën.

Ruwe steen als urnengraf?

Een ruwe steen of veldkei kan prima als urnengraf in eigen tuin. Het is mogelijk om aan de onderzijde een gat te boren waar de asbus in kan. Zo is het voor niemand zichtbaar dat het hier een urnenmonument betreft. Maar misschien kiest u er wel voor om een prachtige spreuk of gedicht op de ruwe steen aan te brengen. Of wat dacht u van een persoonlijk bronzen beeldje op de zwerfkei? Elke ruwe steen is uniek, er is er altijd maar één van! En dat geldt ook voor ons mensen!

Advies nodig voor een urnenmonument?

Wenst u persoonlijk advies? Maakt dan een afspraak met Gerritsen Grafmonumenten in Baak. Wij bieden prima service en leveren vakwerk. Samen met u kijken we graag naar de mogelijkheden en prijzen.

U kunt ons bellen op 0575 820 988 of geheel vrijblijvend mailen naar info@gerritsengrafmonumenten.nl