Free cookie consent management tool by TermsFeed

Naast alle werkzaamheden rondom grafstenen vinden wij van Gerritsen Grafmonumenten het ook heel belangrijk om maatschappelijke betrokkenheid uit te dragen. Ieder mens is uniek en doet er toe in onze samenleving. Ook onze medewerkers zetten zich in voor de gemeenschap waarin ze wonen. Velen doen vrijwilligerswerk en daar zijn wij erg trots op!

Gerritsen Grafmonumenten is trotse sponsor van:

  • HC’03

Logo van HC 03 Drempt Hummelo Keppel

Voetbalvereniging HC’03 is een jonge, ambitieuze club met zes seniorenteams, twee damesteams, vier zaalteams en maar liefst achttien jeugdteams. Met een geheel nieuwe                 kleedkameraccommodatie en nog volop nieuwe plannen is de club klaar voor de toekomst. HC’03 is de grootste gebruiker van ’t Hessenhuus voor samenkomst voor en na de wedstrijd of de training, maar ook voor vergaderingen of diverse verenigingsactiviteiten.

  • SV Basteom

logo van SV Basteom

SV Basteom is een voetbalclub met maar liefst 450 leden. Deze club is opgericht in 2013. Ontstaan door het samengaan van  VV Baakse Boys  SV Steenderen. SV Basteom voetbalt op sportpark het Hooge Wessel, Prins Bernhardlaan 7 te Steenderen.

  • Roll-over Bronckhorst

logo van Roll-over Bronckhorst

Roll-over Bronckhorst is een driedaags “wandel” evenement voor mensen met een loop-beperking.  Deze happening vindt plaats in de bijzonder mooie natuur van de IJsselstreek. Dat wil zeggen gemeente Bronckhorst, Zutphen en Lochem. Per dag is er een route van ongeveer 6 kilometer. Dat betekent zo’n twee uur wandelen. Tussendoor is er een pauze met koffie, thee en wat lekkers. Muzikale omlijsting zal zeker niet ontbreken. In 2019 viert Roll-over Bronckhorst het 15 jarig jubileum.

  • Oranjestichting Olburgen-Rha

logo van Oranjestichtring Olburgen-Rha

Net na de oorlog toen er overal bevrijdingsfeesten waren was er in Olburgen en op Rha ook feest.

Het feestcomité van toen kreeg al snel de naam Oranjecomité en organiseerde vanaf dat moment elk jaar een feest. Dat feest werd het Oranjefeest genoemd. In de volksmond werd dat al snel de kermis genoemd. Sinds 1965 begint de kermis met een optocht die start op Rha.  De naam Oranjecomité is enkele jaren geleden veranderd in Oranjestichting omdat dat juridisch voor het bestuur verantwoord is.

  • Samenloop voor Hoop (Hengelo Gld)

logo van SamenLoop voor Hoop

SamenLoop voor Hoop is meer dan 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. In 2018 werd dit bijzondere evenement voor de derde keer georganiseerd in de mooie gemeente Bronckhorst. 2008 en 2013 waren eerdere edities. Tijdens deze wandelestafette wordt er samen met lotgenoten stil gestaan bij kanker maar daarnaast viert men het leven. Tijdens de loop zijn er diverse optredens en ceremonies. Doel van dit alles is om op deze bijzondere wijze geld in te zamelen voor wetenschappelijk kankeronderzoek. Jaarlijks vinden er meer dan 6.000 wandelestafettes plaats verspreid over tientallen landen. Alles volledig door vrijwilligers georganiseerd.