Free cookie consent management tool by TermsFeed

Bezoek de uitvaartbeurs Lingewaard in Bemmel voor informatie over de mogelijkheden om een uitvaart persoonlijk en bijzonder te maken.

Wanneer is de uitvaartbeurs Lingewaard?

Zondag 9 december 2018 van 11.00 tot 17.00 uur.

Waar is de beurs?

De uitvaartbeurs Lingewaard is in Theaterkerk Bemmel:  Markt 5, 6681 AE Bemmel.

Ook Afscheidshuys Lingewaard is op zondag 9 december geopend.

Afscheidshuys Lingewaard vindt u op Dr. Poellstraat 2, 6681 BV Bemmel

De toegang voor beide locaties is GRATIS!

Wie heeft de uitvaartbeurs georganiseerd?

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard.

Wat heeft uitvaartbeurs Lingewaard te bieden?

In een laagdrempelige sfeer ontmoet u toeleveranciers uitvaartbranche. Maar ook medewerkers van begraafplaatsen, crematoria en mortuaria.  Deze dag krijgt u informatie over de mogelijkheden om een uitvaart persoonlijk en bijzonder te maken.

Ontdek alle mogelijkheden voor een persoonlijk en bijzonder afscheid en loop ook binnen bij Afscheidshuys Lingewaard om een kijkje te nemen. Koffie of thee staan voor u klaar in Afscheidshuys Lingewaard.

Bijzonder is dat er op zondag 9 december in Bemmel ook de traditionele kerstmarkt plaats vindt. In het centrum is een grote variatie aan zoveel mogelijk kerst-gerelateerde producten. Ook is er dit jaar voor het eerst straattheater. Parkeren is gratis. De kerstmarkt start net als de uitvaartbeurs om 11.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Gerritsen Grafmonumenten ook in Bemmel aanwezig

De medewerkers van Gerritsen Grafmonumenten kunnen u tijdens de uitvaartbeurs informatie geven over grafmonumenten, urnenmonumenten en restauratie aan bestaande grafstenen. Voor ieder budget is er een grafmonument.

Offerte aanvragen voor een grafsteen?

Wij zijn te bereiken via het contactformulier of op 0575 – 820 988