Free cookie consent management tool by TermsFeed

Bij Gerritsen Grafmonumenten kunt u een tijdelijke grafmarkering aanvragen. Deze tijdelijke grafsteen wordt gemaakt van graniet en is 20 x 35cm. Na een begrafenis blijft een graf vaak geruime tijd onbedekt. Het kost namelijk tijd om een gedenkteken uit te zoeken wat bij u past.

Tijdelijke grafsteen is snel leverbaar

Het tijdelijke grafteken heeft een levertijd van enkele dagen. Op de granieten tegel komt de naam, geboortedatum en overlijdensdatum te staan.

Weerbestendige tijdelijke grafmarkering

Gerritsen Grafmonumenten levert tijdelijke grafmarkeringen die weer- en windbestendig zijn. De granieten tegel met naam en datum zorgt er voor dat het graf van uw dierbare duidelijk herkenbaar is. Zo heeft u rustig de tijd om een passende grafsteen uit te zoeken. De mogelijkheden zijn immers enorm.

Tijdelijke gedenkteken is gratis

Wanneer u na aanschaf van de tijdelijke gedenktegel uiteindelijke ook het definitieve grafmonument bij Gerritsen Grafmonumenten koopt, dan brengen wij het bedrag van de tijdelijke tegel in mindering. Zo is de tijdelijke gedenktegel dus geheel gratis!

Bestel nu de tijdelijke grafmarkering

Geef uw wensen aan ons door en het tijdelijke gedenkteken ligt over enkele dagen voor u klaar. Bel 0575 – 820 988 of stuur een e-mail naar info@gerritsengrafmonumenten.nl Zonder aanschaf van een definitief grafmonument kost de granieten tegel van 20 x 35cm € 49.95