Free cookie consent management tool by TermsFeed

Wat eng. Wat naar. Wat een droevig werk. Zomaar wat uitspraken van mensen als ze horen wat mijn werk is: gedenktekenadviseur bij Gerritsen Grafmonumenten in Baak.

Maar ik vind juist dat ik het mooiste beroep van Nederland heb. Nabestaanden begeleiden om samen een heel mooi en passend gedenkmonument te maken voor een dierbare. Of het nu gaat om een urnenmonument in uw eigen tuin, of een groot familiegraf dat al meer dan 100 jaar oud is, ik neem graag de tijd voor u. Ik ben eigen baas, dus niemand zegt mij hoeveel tijd ik maximaal aan een adviesgesprek mag besteden. Heerlijk!

‘Rouwen is topsport zonder voorbereiding’

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met de dood. Een dierbare overlijdt. Als nabestaande moet je dan maar om weten te gaan met het gemis. Dat valt echt niet mee. Een mevrouw van 54 die vijf maanden geleden weduwe werd verwoordde het onlangs op de volgende manier: “rouwen is topsport zonder voorbereiding”.

Heel wat nabestaanden gaan nu en in de toekomst op zoek naar een mooi en betaalbaar gedenkmonument. Een deskundig advies is dan zeer welkom. Daarom heb ik bij het kenniscentrum Steen diverse opleidingen gevolgd die ervoor hebben gezorgd dat ik heel wat weet over natuursteen. Dit is het meest gebruikte materiaal voor een grafsteen. Natuursteen kan in heel veel kleuren en bewerkingen worden geleverd. In de afgelopen 15 jaren heb ik veel begraafplaatsen bezocht en zo heb ik ook in de praktijk veel prachtige voorbeelden gezien van indrukwekkende gedenkmonumenten.

Kom gerust met een schets naar de showroom

In een persoonlijk gesprek in de showroom of bij u thuis, staan uw wensen en ideeën over de vorm van een gedenkmonument centraal. Samen komen we zeker tot een persoonlijk en uniek monument dat past bij de overledene en bij u.

Ik kijk graag mee met het ontwerp wat u misschien al zelf heeft getekend. Maakt u gerust een afspraak.

3 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.