Free cookie consent management tool by TermsFeed

Swarovski kristallen op grafstenen: schitterend!

Op zoek naar iets bijzonders? Er kunnen schitterende Swarovski kristallen op een grafsteen worden aangebracht. Dit zorgt voor een heel apart effect en maakt de grafsteen heel persoonlijk. Wanneer het zonlicht op de kristallen schijnt geeft het een mooie schittering.

Hoeveel Swarovski kristallen op een grafsteen aanbrengen?

U mag zelf bepalen of u één, enkele of juist heel veel Swarovski kristallen op de grafsteen bevestigt. Ook het formaat van de kristallen is uw eigen keuze. De kleinste kristal is 4 mm en de grootste variant is 10 mm. Tip voor 1 Swarovski kristal: het puntje op de letter i.

Hoe worden de Swarovski kristallen bevestigd?

Er worden kleine gaatjes in de grafsteen geboord. Met speciaal gereedschap wordt het gaatje precies op maat gemaakt. Door middel van zeer sterke lijm wordt de kristal bevestigt. Met deze werkwijze worden de Swarovski kristallen muurvast verankerd in de grafsteen.

Voorbeelden van grafstenen met Swarovski kristallen

In de showroom van Gerritsen Grafmonumenten zijn Swarovski kristallen aanwezig. Komt u gerust eens kijken. Onze vakmensen staan graag voor u klaar. Bovendien zal de prijs van een persoonlijk gedenkteken u beslist meevallen. Omdat het uitbrengen van een offerte altijd geheel vrijblijvend is kunt u gerust bellen voor een afspraak. Tel.: 0575 820 988

Zuil van natuursteen met uitsparing van zwart graniet waarop de Swarovski kristallen goed zichtbaar zijn.

Swarovski kristallen op een zwart granieten gedenksteen

Swarovski kristallen op een zuil van graniet.