Free cookie consent management tool by TermsFeed

Dierenbegraafplaats

Als uw hond, kat of konijn overlijdt, verliest u een trouwe vriend. Een huisdier heeft binnen het gezin een belangrijke plaats. Het is een kameraad die vaak al heel veel jaren lief en leed met ons deelt. Daarom is het voor velen moeilijk om het overleden huisdieren bij de dierenarts achter te laten. Een dierenbegraafplaats biedt dan een unieke plek voor uw gestorven lieveling.

Dierenbegraafplaats Spankeren

Mei 2023 is in Spankeren Dierenbegraafplaats Erve ten Holte geopend. Hier kunt u aanwezig zijn bij de begrafenis van uw huisdier. Na de begrafenis mag u zo vaak als u wilt het graf komen bezoeken. Bent u zoek naar een grafmonument voor uw overleden hond, kat of cavia? Bij Gerritsen Grafmonumenten in Baak kiest u een grafsteen voor de laatste rustplaats van uw huisdier.

Grafmonument voor hond

U zult merken dat dit troost biedt bij het verwerken van het verdriet. Of u nu een eenvoudige tegel wenst, of een grafsteen met omranding, er is enorm veel keuze.

Grafmonument voor kat

De naam van uw overleden lievelingsdier op graniet aanbrengen? Zandstralen, bronzen tekst, maar ook aluminium letters. De keuze is enorm groot.