Free cookie consent management tool by TermsFeed

Gaat u binnenkort een bedrijfsuitje organiseren? Dan is het wel zo leuk om echt een keer iets anders te gaan doen. Wanneer u op zoek bent naar een bedrijfsuitje als binnenactiviteit kunt u bij Het Natuursteen Atelier  terecht. In de werkplaats te Baak bij Zutphen organiseren wij originele bedrijfsuitjes voor u en uw collega’s. Wat dacht u van een creatieve workshop? Ervaar hoe het is om met hamer en beitel te hakken in hardsteen. Een bijzonder en kunstzinnig bedrijfsuitje in een ambachtelijke steenhouwerij onder leiding van echte vakmensen. Bij Het Natuursteen Atelier weet u zeker dat u een uitdagende, gezellige én creatieve workshop gaat volgen. Na afloop gaat u met een eigen kunstwerk naar huis. Zo krijgt u een echt kunstenaarsgevoel!

Uw bedrijfsuitje organiseren bij Het Natuursteen Atelier

U kunt bij Het Natuursteen Atelier terecht voor originele bedrijfsuitjes. De tijden zijn: 9.30 – 12.00 uur, 13.30 – 16.30 uur of 19.00 – 22.00 uur.

Het bedrijfsuitje kost € 39,50 per persoon/ per dagdeel en vindt plaats vanaf minimaal 4 deelnemers. Inclusief steen, gebruikmaken van gereedschappen, koffie/thee en wat lekkers.

Meer weten over een bedrijfsuitje bij Het Natuursteen Atelier?

Heeft u andere wensen voor het bedrijfsuitje en bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Dan weet u direct wat de kosten zijn en kunnen we een afspraak inplannen.

Bedrijfsuitje Zutphen

U bent van plan om het bedrijfsuitje rondom Zutphen te organiseren? Goed idee, want Het Natuursteen Atelier in Baak is op 10 minuten afstand van Zutphen.