Maatregelen Gerritsen grafmonumenten

in verband met het coronavirus

De ontwikkelingen met betrekking tot het corona-virus veroorzaken momenteel onzekerheid en onbeantwoorde vragen. Op deze pagina informeren wij u graag over het beleid van ons bedrijf om u in de komende tijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Allereerst zijn onze winkels gewoon geopend tijdens reguliere openingstijden. Hier ontvangen wij slechts enkele families per dag waardoor het risico op besmetting zeer klein te noemen is. Ook omdat ons personeel de richtlijnen van het RIVM volgt

Wilt u graag een bezoek brengen aan onze winkel, maak dan van te voren een afspraak zodat we u in alle rust, en zonder aanwezigheid van andere families, kunnen helpen. Ook op andere manieren kunnen wij u helpen bij de oriëntatie of de aankoop van een gedenkteken, we vertellen u er graag meer over.

Grafstenen: vele modellen en prijzen

Wij van Gerritsen Grafmonumenten hebben een uitgebreide keuze in monumenten van een groot aantal materialen. Alle monumenten op deze web-site zijn in verschillende kleuren, maten en vormen verkrijgbaar. Ook kunt u bij Gerritsen Grafmonumenten terecht als u uw eigen ideeën wil (laten) uitwerken. Zo maakt u altijd een goede keuze voor het monument.

Een grafmonument kiezen

Een grafmonument kiezen is geen gemakkelijke opgave. Er zijn veelmogelijkheden. Of u nu kiest voor een monument uit onze bestaande collectie, of met een eigen ontwerp komt, úw ideeën en wensen staan centraal.

  • Alle prijzen zijn gebaseerd op een formaat van 200x100cm.
  • De bedragen zijn inclusief inwendige inscriptie, betonnen fundatie en het plaatsen van het monument.
  • De prijzen zijn exclusief accessoires en eventuele leges begraafplaats.

Alex Gerritsen en Erna Bosch weten hoe belangrijk een grafmonument kan zijn voor een nabestaande. In 2006 zijn Alex en Erna gestart met hun eigen bedrijf en sindsdien hebben zij al heel wat mensen begeleid bij het uitzoeken van een passend monument. Een persoonlijke benadering vinden Alex en Erna heel belangrijk. Want het is belangrijk dat nabestaanden een monument kiezen welke past in de geest van de overledene.

gerritsen grafmonumenten

U kunt ook bij ons terecht voor keukenbladen en vensterbanken in graniet, marmer en composiet.

Grafmonumenten samenstellen en ontwerpen

Of het nu gaat om een grafsteen, grafmonument, urnenmonument of een kindergrafsteen, een gedenkteken ontwerpen en maken wij met de grootste zorg en aandacht. Een gedenkteken is een persoonlijk monument dat dient als herinnering voor alle nabestaanden. Daarom luisteren wij aandachtig naar al uw wensen en bieden wij tegelijkertijd zoveel mogelijk inspiratie en voorbeelden.

Familie bedrijf

Gerritsen Grafmonumenten is een familiebedrijf met ruim 25 jaar aan ervaring op het gebied van natuursteen. Alex Gerritsen en Erna Bosch weten hoe belangrijk een grafmonument kan zijn voor een nabestaande. In 2006 zijn Alex en Erna gestart met hun eigen bedrijf en sindsdien hebben zij al heel wat mensen begeleid bij het uitzoeken van een passend monument. Een persoonlijke benadering vinden Alex en Erna heel belangrijk. Want het is belangrijk dat nabestaanden een monument kiezen welke past in de geest van de overledene.

Onze showroom

In de showroom is volop keus in gedenktekens en urnenmonumenten in verschillende materialen, vormen en kleuren. Naast graniet, marmer, leisteen en glas zijn er ook combinaties van materialen mogelijk. Ook uw eigen ideeën kunt u vorm laten geven.

Tel: 0575 – 820 988

erna

Een bezoek aan onze inspiratiewinkel

“U kijkt eerst rustig en op uw gemak rond in de winkel en daarna gaan we samen aan de slag. We bespreken uw wensen en ideeën en bekijken wat u wel en niet mooi vindt. Samen geven we het gedenkteken vorm en ontwerpen een mooi en persoonlijk monument.”

Erna Bosch

Menu