Grafsteen in hartvorm

hart-model-grafsteen

Grafsteen in hartvorm

Staande letterplaat met banden en dekplaat

Een grafmonument gemaakt uit ‘Himalaya Blue’ graniet. De kleuren antraciet, bruin en iets oranje komen door het polijsten van dit natuursteen heel mooi naar voren.

Snelle levering

Plaatsing op de begraafplaats binnen 3 weken

Duurzaam en onderhoudsarm graniet

Formaat 200 x 100cm

Inclusief betonnen fundatie

Inclusief 50 letters/tekens in de lettersteen (zandstralen)

Inclusief plaatsing (binnen 80 kilometer vanaf Baak)

15 jaar garantie

€ 1.895,00

Meer over dit model

De staande steen in de vorm van een dubbel hart is een combinatie van glad (gepolijst) met iets ruw (geprikt) en dat geeft een mooi contrast.

Het hart is symbool van de liefde. Met een tekst in crèmekleur creëert u een hele warme uitstraling.

Het liggende gedeelte bestaat uit banden met daarop een geheel dichte afdekplaat. U heeft dus nauwelijks onderhoud aan deze grafsteen.

Ook verkrijgbaar in Paradiso graniet.

Het hart is een geliefd symbool voor grafstenen. Natuursteen leent zich goed voor prachtige hartvormen. Dit grafmonument is geheel van ‘Paradiso’ graniet.

De staande steen in de vorm van een dubbel hart is een combinatie van glad (gepolijst) met iets ruw (geprikt) en daarmee krijgt dit monument een zachte uitstraling.

Het liggende gedeelte bestaat uit banden met daarop een geheel dichte afdekplaat. Zo heeft u nauwelijks onderhoud aan dit grafmonument van duurzaam graniet.

hart paradiso
gerritsen grafmonumenten grafstenen

Joke Bruin

We werden goed ontvangen en de uitleg over grafmonumenten was zeer duidelijk er waren dingen waar wij nog niet eens bij stil stonden en waar we wel op gewezen werden.

Ingrid ravenshorst

we zijn zeer tevreden met de mooi tekening die Gerritsen Monumenten op de steen van onze ouders heeft gemaakt van een schapenkop. Alex bedankt.

grafstenen showroom

Vraag offerte aan