Grafstenen: vele modellen en prijzen

grafstenen-natuursteenWij van Gerritsen Grafmonumenten hebben een uitgebreide keuze in monumenten van een groot aantal materialen. Alle monumenten op deze web-site zijn in verschillende kleuren, maten en vormen verkrijgbaar.

Uw eigen ontwerp

Ook kunt u bij Gerritsen Grafmonumenten terecht als u uw eigen ideeën wil (laten) uitwerken. Zo maakt u altijd een goede keuze voor het monument.

Heeft u vragen?

Wij kunnen u helpen bij het maken van uw keuze of andere vragen beantwoorden. Neem dan contact met ons op:

Telefoon 0575 – 820 988

info@gerritsengrafmonumenten.nl

gerritsen grafmonumenten
granieten grafstenen

Granieten Grafstenen

Ruwe Grafstenen

glas-monument

Monumenten van Glas

dubbel grafmonument

Dubbele Monumenten

grafzerk

Grafzerken

kindergraf

Kindergraven

 Alles wordt voor u geregeld.

Met de voorschriften t.a.v. de begraafplaatsen in Gelderland zijn wij bijzonder goed bekend. Maar ook in Utrecht, Overijssel en Noord Brabant zijn al diverse monumenten door Gerritsen Grafmonumenten geplaatst. De aanvraag van de plaatsingsvergunning wordt geheel door ons verzorgd.

Het gehele traject vanaf de offerte totdat de gedenksteen op de begraafplaats staat wordt bij ons door dezelfde personen uitgevoerd. Wij werken met een klein team, maar hebben alle mogelijkheden om te komen tot een voor u uniek gedenkmonument. Alle medewerkers zijn echte professionals.

Onze showroom

In de showroom is volop keus in gedenktekens en urnenmonumenten in verschillende materialen, vormen en kleuren. Naast graniet, marmer, leisteen en glas zijn er ook combinaties van materialen mogelijk. Ook uw eigen ideeën kunt u vorm laten geven.